lauantai 1. syyskuuta 2012

Alkupuhe

Vielä se ei ole virallista, mutta ajatukset karkailevat joka kolmas minuutti kohti Koreaa. Ensimmäinen (ja tärkein) askel on kuitenkin nyt otettu: blogi on perustettu!

Tämä blogi tulee sisältämään ajatuksia, kuvia sekä puhdasta tajunnanvirtaa liittyen muuttoon maailman toiselle laidalle sekä asumiseen siellä. Matkaan lähtee allekirjoittaneen lisäksi Mies ja yksi merikontillinen materiaa. Agendana on tehdä töitä, kerätä kokemuksia ja ihmetellä vieraan maan tapoja. Matkailu avartaa, sanotaan. Jäänee siis nähtäväksi, miten avarakatseiseksi tässä vielä muututaan.

Mutta sitä ennen pitää vielä tehdä tästä virallista. Can't wait!

2 kommenttia:

  1. Moi! Eksyin tänne, koska etsin taas Googlesta Korea-blogeja. :) Minua kiinnostaa tietää hieman enemmän onko joku suomalainen firma lähettänyt teistä toisen sinne töihin vai lähdettekö vain paikanpäälle töitä etsimään ja minkä alan töitä? Itsekin haaveilen joko Kiinassa tai Koreassa asumisesta luultavasti kielenopiskelun merkeissä mutten ole tarpeeksi rohkea lähtemään ilman kaveria joten jään tänne rannalle ruikuttamaan. Aina pitää kuitenkin seurata mitä ympärillä tapahtuu, jos saisi jotain uusia vinkkejä ja innostusta lähteä pois täältä kurjasta tuppukylästä.

    VastaaPoista
  2. Moikka, hienoa että löysit tiesi blogiin. Itsekin olen huomannut, että Korea-aiheisia blogeja on suomen kielellä varsin vähän (johtunee siitä, ettei suomalaisia juuri asu Koreassa). Tilanne on tosiaan se, että Miekkosen firma lähettää hänet muutaman vuoden työkomennukselle Koreaan ja minä sen sijaan otan hypyn tuntemattomaan ja lähden katsomaan, mitä sieltä löytyy. Koska kyseessä on koillis-Korea, eikä Soul, niin englanninkielentaito ei hirmuisesti työasioissa auta, joten uskoakseni joudun opettelemaan ensin kielen ja vasta sen jälkeen voin harkita työskentelyä paikan päällä. Tosin aion tehdä jonkin verran etätyötä suomalaiseen yritykseen, jossa olen tällä hetkellä töissä. Miekkonen työskentelee tekniikan alalla, joten hänen työpäivänsä tulevat kulumaan lähinnä tehdasympäristössä.
    Kyllä tässä vähän hirvittääkin, mutta toisaalta on huippua lähteä kohti tuntematonta ja katsoa, mitä löytyy! Toivottavasti löydät itsekin mahdollisuuden päästä Aasiaan ja mikäli Korea tulee ajankohtaiseksi, niin otathan yhteyttä!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...