maanantai 22. lokakuuta 2012

Muutosten tuulia

Mikä siinä mahtaa olla, että iso muutos vetää puoleensa lisää isoja muutoksia? Kaikki tuntuu tapahtuvan nyt yhtäkkiä samaan aikaan alle kuukauden sisään: oma elämä menee mullin mallin töiden päättymisen ja ulkomaille muuton myötä, mutta myös kavereiden elämät saavat uutta sisältöä muun muassa pienten ihmisten muodossa. Onnea vielä pienen Väinön vanhemmille!

Blogissa tapahtuu myös toivottu ja odotettu muutos kohti parempaa (ehei, ei suinkaan kirjoitusten osalta), sillä sain miekkoselta yllätyslahjaksi uuden kameran! Käyttöohjeisiin en ole vielä ehtinyt perehtymään, mutta satunnaisia otoksia olen jo räpsinyt ja uskaltanen luvata, että jatkossa kuvien laatu tulee siis parantumaan huomattavasti.

Zoomausharjoituksia ruusunmarjan kera

Perjantaina oli viimeinen työpäiväni. Iltapäiväkahvien jälkeen totesimme yhdessä tuumin, että tuntuu ihan hassulta ajatukselta, etten menekään maanantaiaamuna töihin. Tunne oli haikea, mutta toisaalta pään sisällä velloo samaan aikaan myös odotuksen, jännityksen ja innostuksen tunteet, joita on välillä vaikea erottaa toisistaan. Viimeinen kokonainen viikko Suomessa vierähtää käyntiin huomenna samalla, kun muuttopalvelu Niemi tulee ja pakkaa meidän elämämme muuttolaatikoihin. Käsittämätöntä, miten paljon sitä onkin kertynyt myös sellaista tavaraa, jota ei oikeastaan tarvi ollenkaan, mutta josta ei oikein voisi luopuakaan. Tänään kuitenkin päädyimme myymään sekä kissavessan että raapimapuun. Jotenkin tuntui, että ehkä niitä ei kannata Koreaan saakka rahdata, kun ei meillä ole siellä kissojakaan ja omia kynsiä tulee niin kovin harvoin teroitettua (eikä myöskään kissavessaa olla juuri käytetty viime aikoina...). Lisäksi myimme lähes vahingossa vanhan sänkymme ja huomasimme, että meillähän ei myöskään ole patjoja, vaan keskiviikosta eteenpäin nukutaan sitten...niin, missä? Lattialla ilmeisesti. Vaikka matotkin ovat menneet muuttokuormaan. 

Muuttolaatikoihin lähtee myös aimo annos ruokaa mukaan, mm. Fazerin suklaata, ruismakaronia, hapankorppua ja näkkileipää, purkkiherneitä (miekkoselle ei tule joulua ilman purkkiherneitä), glögitiivistettä, piparkakkumausteita ja kuivahiivaa ja tietysti salmiakkia monta pussia. Vai raaskiikohan sitä kuitenkaan laittaa ihan kaikkea suklaata muuttokuormaan...?

Näitä herkkuja nautitaan hartaudella koti-ikävän iskiessä

2 kommenttia:

 1. Löysin sun blogiin tutun vinkistä ja koukutuin saman tien. Sä kirjoitat aivan mahtavasti! Blogis on kyllä saanut palkintonsa ansaitusti. Täytyi juuri tähän postaukseen laittaa kommentti, koska nauroin ääneen tuota "miekkoselle ei tule joulua ilman purkkiherneitä" -kommenttia. Nimittäin omalle miehelleni ei tule sitä joulua myöskään ilman kyseistä ruokaa ja olen kuvitellut hänen olevan ainoa lajissaan, mutta kohtalotovereita näköjään löytyy. :D

  - Mirka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne, tervetuloa lukemaan!
   Loppujen lopuksihan siinä sitten kävikin niin, etteivät purkkiherneet ehtineet jouluksi. Eikä sitä joulua sitten oikein tullutkaan...Täällä se joulun juhlinta rajoittuu ainoastaan suklaan myyntiin ja jouluvaloihin, mutta mitään sen parempaa juhlintaa ei ole. Tänä vuonna siis pakkaamme purkkiherneet matkalaukkuun ja lähdemme joulua pakoon ihan muualle :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...