perjantai 2. marraskuuta 2012

"...the flight is delayed..."

Täällä ollaan, Helsinki-Vantaan lentokentällä. Lento on myöhässä puolitoista tuntia. Siitä huolimatta fiilikset ovat mitä parhaimmat; (vanhan) kotimaan kaikki asiat saatiin järjestymään viimeistään tänään ja nyt voimme vain rentoutua ja nauttia jännityksen ja innostuksen ilmapiiristä.

Lento on myöhässä. Ei haittaa.

Asunto saatiin tyhjennettyä lopullisesti eilen iltapäivällä, kiitos isän ja äidin. Nurkat on puunattu uutta vuokralaista varten ja tavarat toimitettu jatkokäyttöön kierrätyskeskuksen toimesta. Yhtäkään huonekalua tai muuta isompaa tavaraa ei edes jouduttu heittämään kaatopaikalle!

Kansainvälinen ajokortti tuli postissa alkuviikosta, joten nyt ei ole edes tekosyytä enää kieltäytyä ajamasta keskellä korealaista liikennekaaosta. Myös viisumit haettiin aamulla Korean Suomen lähetystöstä. Oma viisumini on mallia "single entry" tarkoittaen siis sitä, että kun kerran poistun maasta, niin takaisin ei ole tulemista. Lähetystön virkailijan mukaan viisumi on paikan päällä helposti korjattavissa siihen malliin, jolla pääsee takaisinkin, joten en huolestunut asiasta. Katsotaan sitten, miten käy...

Nyt se joka tapauksessa on totta: Suomi jää taakse ja uusi koti odottaa Koreassa! APUA! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...