lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kevään merkit

Vihdoin palataan normaaliin päiväjärjestykseen. Lumet ovat (taas kerran) sulaneet, pääsiäinen kolkuttelee jo ovella ja yksinäinen viikkokin päättyy vihdoin, kun mies palaa pitkältä työreissulta kotiin. Aamupuhteena tein pitkän lenkin joen varressa tarkkaillen kevään merkkejä, ja kyllähän niitä löytyi; takatalvi ei onneksi vienyt ihan kaikkia mennessään.


Pihallemme oli pystytetty yllättäen kukkakauppa. Hieman kyllä nuo ihanan näköiset mandariinipuut huutelivat mun nimeä...

Tämäkin löytyi omasta pihasta


Kevään merkkejä joen varrelta
Näitä olen yrittänyt kuvata jo lukemattomia kertoja, mutta penteeleet ovat niin säikkyä porukkaa, että en koskaan pääse riittävän lähelle. 

Joessa ei koskaan näy yhtään kaloja. Taisi papallakin jäädä saalis laihanpuoleiseksi.

Sorsien kokoontumisajot

Joen varteen oli pystytetty myös jonkinlainen alttarin tyyppinen kivikokoelma tekstilappuineen ja kukkasineen. Shamanismi ja luonnonuskonnot ovat edelleen voimissaan Koreassa, ja osa paikallisista käykin säännöllisin välein uhraamassa rahaa mm. vuoren jumalalle. Tiedä sitten, onko kuvan rakennelmalla tekemistä uskonnon kanssa, mutta mielenkiintoinen paikka joka tapauksessa.
Vinkki kaikille teille, jotka viikonlopun ruokaostoksia kotiin kantaessa kiroilette ylimääräisten kätten puuttumista. Tavarat huiviin, huivi solmuun ja pään päälle, ei tarvietta ylimääräisille käsipareja!
Perjantaina blogini rikkoi 10 000 sivunäytön rajan, jippii! Kiva, että ahkeria lukijoita riittää! Loppukevennyksenä vielä listausta niistä mielenkiintoisista hakusanayhdistelmistä, joilla blogiini on (muiden muassa) päädytty: "koiran liha kakku", "peniksen näköinen kala", "istuimen mukavuus toiminne mersu", "pilkillä", "haluaisin jakaa kanssasi enemmän". Blogista näyttää löytyvän siis vastauksia moneen lähtöön.

Hyvää viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Haa, mahtavia hakusanoja :-)
  Tuo ostosten kantojärjestelmä on kyllä aika kunnioitustaherättävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hakusanat yllättää (eikä suinkaan positiivisesti) joka kerta, kun niitä päädyn tarkkailemaan :)

   Poista
 2. Kiva tuo viimeinen kuva. Varsinkin, kun kantaja on valinnut noin kirkkaan värisen kantamuksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan aiemmin nähnyt täällä vastaavaa kantotapaa. Sen sijaan nuo liinat, erityisesti silkkiliinat, ovat normaali käytäntö ja usein käytössä esim. muovipussien sijasta kauppa"kasseina".

   Poista
 3. Ai vitsi, tuo ostosten kanto pään päällä olisi kyllä hyvä taito oppia! :D

  Nuo hakusanat, joilla blogeihin päädytään, ovat kyllä uskomattomia. Joskus niitä vilkaistessa usko ihmiskuntaan hiipuu taas pikkuisen enemmän. ;D Esimerkiksi mun blogiin päädytään säännöllisesti hakusanoilla "eläin seksiä". Voi yök! :P En ole kirjoittanut seksistä enkä varsinkaan eläinseksistä, joten nuo onnettomat hakijat tuskin löytävät onneaan minun blogistani. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, nythän pääset jakamaan tuon epäilyttävän lukijakunnan minun kanssani, nimittäin nyt nuo kaksi maagista sanaa löytyvät myös tästä blogista :D Eli tästä lähtien eläin-googlaajat päätyvät sekä sun että mun blogiin! :) hehe...

   Poista
 4. Tuo viimeinen kuva :) voi olla niskat vahan jumissa kun kotia paasee. Meilla satoi aamulla lunta etta se siita kevaasta...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...