torstai 11. heinäkuuta 2013

Yhtä juhlaa

Kun työskentelee vain silloin tällöin ja opiskelee muutaman tunnin viikosta, mistä silloin voi pitää lomaa? Tuntuu hassulta puhua lomasta, loman alkamisesta ja päättymisestä, kun arkikin on tavallaan lomailua. Mutta lomaa voi toki pitää Koreasta. Suomi-lomaa, ruokalomaa, kielilomaa, saunomis- ja uimislomaa...

Kun mieskin vihdoin pääsi aloittamaan oman lomansa, se polkaistiin käyntiin vauhdikkaasti pirskeiden merkeissä. Hyvä idea sinänsä, tuli nähtyä ystävät ja sukulaiset kerralla pitkän ajan jälkeen hyvästä ruoasta ja kauniista kesäillasta nauttien. Ja juhlistettiin siinä samalla sitten muutamaa merkkipäivääkin, ihan noin ohimennen :)


Alkumaljat toivat juhlaan pienen korealaisen vivahteen...
...mutta hyvin pian siirryimme perisuomalaisen sahdin pariin...

..siis sahdin ja sian pariin!
Ja juhliminen sen kuin jatkuu. Ensi viikonloppuna pääsemme juhlistamaan ystävien häitä, mutta juhlahumun välissä olemme ehtineet hieman sopeutua loma-arkeenkin. Päiväunet, joskus kahdetkin, kalastusta aamu-usvaisella järvellä, makkaran grillailua ja rantasaunasta nauttimista; sitähän se Suomi-loma on parhaimmillaan!

3 kommenttia:

 1. Oi, ja me olemme tasan viikon päässä siitä kaikesta, keskellä jokapäiväisiä seikkailuja. Ei voi valittaa täälläkään:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loman odotus on melkein yhtä ihanaa kuin itse lomailu, joten nauti jo valmiiksi! :)

   Poista
 2. Ihanat juhlat, ihana koti-koti! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...