torstai 14. marraskuuta 2013

JK FB:ssä

Jalalla Koreasti on vihdoin saanut omat facebook-sivut, jotka löytyvät täältä. Samaan syssyyn on lisätty myös ruokapuoli Pöytä Koreaksi- blogin muodossa, joten nyt molempien blogien uusimmat postaukset näkyvät kätevästi yhdellä silmäyksellä samalta fb-sivulta. Poikkea ihmeessä kurkkaamaan tai klikkaa itsesi tykkääjä-listalle sivupaneelin linkistä!Lisäksi sivuilta löytyy erilaisia kuva-albumeita aihepiireittäin, joissa paitsi jo blogissa nähtyjä, myös ihan uusia, ennen julkaisemattomia kuvia. Ja saattaapa sinne eksyä silloin tällöin joku epämääräinen kuva tai kommenttikin päivän piristykseksi.

Ja koska marraskuu on marraskuu myös Koreassa, on täälläkin tänään ollut harmaata, tuulista ja kylmää. Lisäenergia on siis tarpeen, lähinnä sokerin, suklaan  ja kofeiinin  muodossa. Täytyy näet alkaa pikkuhiljaa venyttää vatsalaukkua joulusuklaita varten. Siihenhän on enää reilu kuukausi aikaa! 

Kuka muka kirkasvalolamppuja tarvitsee? Kaamosmasennukseenhan on vain yksi lääke, sokeri...

2 kommenttia:

  1. Juu, ei niiilä valoilla mitään tee ....mä hommasin sarastusvalon ja nyt herään valoisaan huoneeseen aamu-uutisiin! Ennen lojautin herstyskellon kiinni ja nousin ylös, nyt venyttelen untuvapeiton alla ja jään kuuntelemaan uutisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhuen täällä ei pimeyskertoimet nouse missään vaiheessa Suomea vastaavaksi, mutta kyllä joka aamu on vähän pimeämpää kuin edellisenä. Talvi se tulee täälläkin. Sun nousutaktiikka kuulostaa kyllä kadehdittavan kivalta!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...