lauantai 4. tammikuuta 2014

Näkymiä lounasravintolasta

Pitkien perjantailounaiden tiedetään joskus tuottaneen erinäisiä kyseenalaisia tarinoita. Mutta tänään ei ollut kyseessä pitkä eikä edes kostea lounas, vaan ihan tavallinen keskipäivän ruokailu, jonka aikana keskustekumppani totesi kesken lauseen "...siis onks toi sukellusvene?" Ja olihan se. Toivoa sopii, että ei sentään rakkaan pohjoisnaapurin, vaan ihan omasta satamasta lähtenyt.

Se musta piste tuolla meressä. On se, zoomaa vaikka!

Ja -jotta emme unohtaisi elävämme metsän keskellä- oli samaan aikaan oikeanpuoleisessa ikkunassa havaittavissa noin seitsemän peuraa pellolla. 

Säikkyjä kavereita. Kaksi jäi kameran vangiksi.
Semmonen lounastunti tänään.

6 kommenttia:

 1. Aikamoinen lounasbongaus tuo sukellusvene :) Eipä ole ikinä sattunut omalle kohdalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo itsekään koskaan nähnyt oikeaa sukellusvenettä vesillä... kyllä siinä koko seurue liimaantui enemmän tai vähemmän ikkunaan :)

   Poista
 2. Onpas siellä vaihtelevat näkymät! Olitte oikeassa lounaspaikassa oikeaan aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Peurakuva on kyllä aamulta (ja sen vuoksi niin sumea ja huono, kun oli vähän valoa ja kuva kaukaa), mutta keskipäivällä samat kaverit (ja muutama lisää) tulivat uudelleen tervehtimään tien poskeen.

   Poista
 3. wau! mitkä maisemat. peurat on ihania. Meillä Espoossa niitä kävi kovina talvina ihan rappusilla asti...söivät korista talvikukat- raukat olivät nälissään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo näyttivät kaukaa melkein koirilta - hassu loikkiminen tietysti viimeistään paljasti oikean lajin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...