tiistai 11. helmikuuta 2014

Alle puolitoista metriä, sittenkin.

Otsikon mukaisesti kokonaiskertymä taisi yltää noin 120 senttiin, sillä eilisiltaan mennessä lunta oli satanut jo reippaat 107 cm ja yön ja aamun aikana tuli vielä varmaan reilut kymmenisen senttiä lisää. Huh. Nyt kuitenkin aurinko paistaa, lämpötila on plussan puolella ja lumikinokset muuttuvat hiljalleen loskaksi ja vedeksi, paljastaen asfaltin altaan ja tuoden hieman tolkkua liikenteeseen. 

Mutta mikä ihmeen hinku korealaisilla on huhkia lumen kimpussa t-paidassa?

Tämä kuva on otettu lauantaina, kun lumisade oli vasta aluillaan... Pojat olivat intoutuneet tekemään hassunhauskan lumipatsaan.
Tänään sentään paistoi aurinko ja märkä lumi taisi tehdä lumitöistäkin astetta hikisempää puuhaa

Supersaverin blogikilpailun finaalikierros on nyt pyörähtänyt käyntiin, ja voin ylpeänä ilmoittaa Jalalla Koreasti -blogin pääseen tiukkaan finaaliporukkaan "asuminen ulkomailla" -kategoriassa. Suurkiitos kaikille blogia ehdottaneille <3 

Mutta se myös tarkoittaa, että todellinen äänestys on nyt alkanut! Linkki kilpailusivustolle löytyy oikean puolen sivupalkista, mutta myös tästä klikkaamalla pääset äänestämään blogia. Ja huomaa, että sähköpostiisi tuleva vahvistus pitää vielä kuitata, ennen kuin äänesi on rekisteröity. Äänestysaikaa on helmikuun 23. päivään saakka. 


12 kommenttia:

 1. Varmaan aika mielenkiintoista alkaa lapioida jotain rekkaa kinoksista...

  Toisen kierroksen ääni annettu :D
  Ja vahvistettu kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika luovia ratkaisuja nähtiin tänään myös lumenlapioinnin suhteen :) mm. "heitetään nää lumet suoraan tähän autotielle, koska ei niitä jaksa enää heittää tonne 2 m korkean kinoksen päälle.."

   Kiitos äänestä!!! Vahvistetusti!

   Poista
 2. Jopas lumet sinne pukkasi. Meille tänne satoi sellaista märkää nuhjua viime yönä ruhtinaalliset 2-3cm. Minä olisin voinut ottaa 10cm teidän kiintiöstänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaanko pikana postissa tulemaan vai ihan telepaattisesti vain? :D Kyllä täältä liikenisi vielä parikinkymmentä senttiä, vaikka osa onkin sulanut.

   Poista
 3. no onneksi lumisade loppui. uskomatonta! täällä hikoillaan valtavan hellesään kourissa ja vain "muutaman " tunnin lennon päässä hikoillaan lumitöissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tsemppiä helteeseen - ei se taida olla yhtään helpompaa kestää sitä jatkuvaa porotustakaan.

   Poista
 4. Suosikkia äänestetty! ;) Peukkuja kisaan!

  VastaaPoista
 5. Siis tänne EI SAA tulla lunta. Jotenkin rupesi nyt ahdistamaan koko lumi… Toivottavasti sieltäkin kohta jo sulaa ja tulee kevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä luulen, että kaikki "varastossa" ollut lumi tuli nyt meille, eikä teille jäänyt yhtään :) nimim. kevättä odotellessa...

   Poista
 6. Onnea kakkoskierrokselle pääsystä!

  Kuinkakohan pian nuo lumet mahtavat sulaa? Vaikka olisi muutama plusastekin, niin luulisi, että tuon määrän sulamiseen menisi kuitenkin aika kauan... Ei ole sentään uutta lunta luvassa? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Lisää lunta on luvassa - heti huomenna ja perjantaina! Apua!!! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...