torstai 27. helmikuuta 2014

Tärkeintä ei ole voitto, vaan...

...hahhahhaa, eikun siis tärkeintä on nimenomaan VOITTO! Joka tietysti on Teidän lukijoiden ja blogiani äänestäneiden ansiota! Kiitos ihan mielettömästi; arvostan jokaista blogilleni annettua ääntä todella paljon!

Kaikkien kategorioiden voittajat löytyvät täältä
Rehellisesti sanottuna olen tosi ylpeä voitosta. Kilpasiskojen hienoja blogeja lukiessa vaivuin välillä jo vähän perisuomalaiseen epätoivon alhoon; en ole ammattikirjoittaja, en toimittaja, enkä todellakaan edes harrastelijavalokuvaaja (ihan kuin joku nyt olisi niin luullut...), eikä blogi ole sliipattu tai viimeisen päälle laitettu, mutta toisaalta...se on Jalalla Koreasti; elämää Koreassa juuri sellaisena, kuin se arkipäivänä tuppukylässä näyttäytyy, hyvässä ja pahassa. Ja sillä on ihan parhaat lukijat!

Aamulla riemuitsin kotona voittoa, ja mieheltäkin tuli heti spontaani ylävitonen; hyvä Terhi! Pienimuotoisen juhlallisen eleen jälkeen laitettiin taas jäitä hattuun ja naama peruslukemille. Pinnan alla kupli kuitenkin sen verran, että kun ruokatunnilla korealainen kollegani kertoi horoskooppini lupaavan tosi huonoa päivää, totesin, ettei voi pitää paikkansa: voitin juuri blogikilpailun ja palkinnoksi on luvattu mahdollisuus julkaista oman blogin pohjalta ihan oikea kirja!! Kollegani katsoi minua pitkään, kunnes kysyi: "A book? What´s that?" johon hölmistyneenä toistin sanan sekä englanniksi että koreaksi. Kollega jatkoi tuijotustaan naama peruslukemilla ja totesi sitten lakonisesti: "Aha." Ei paljon hetkauttanut. Tai ehkäpä hän loukkaantui, kun arvostelin horoskooppia valheellisesta ennustuksesta...

Suosittelen muuten vilkaisemaan myös muita Supersaverin kilpailussa voittaneita ja finaaleissa olleita blogeja; siellä on mahtavia tuotoksia ympäri maailmaa! 

38 kommenttia:

 1. Ai palkintona olikin jotain noin hienoa! Onneksi olkoon! Hyvä että äänestin :D Kirjaa odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika hommaltahan se kirjan kirjoittaminen tuntuu - ei tätä blogia ihan käden käänteessä kuitenkaan kirjaksi muunneta. Mutta katsotaan, miten käy ... ;)

   Poista
 2. Hihii -onnea sinulle ja kiitos mielenkiintoisesta blogista! (hauska tuo kollegasi reagointi...) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Korealaiset ei taida tuntea sanontaa "jaettu ilo paras ilo..."

   Poista
 3. Onnea voitosta, meni palkinto ehdottomasti oikeaan paikkaan (ja hehe, omakin aani lahti juuri sun blogille). Mun mielesta sun blogi on todella juuri mahtava ulkosuomalaisblogi ja kerrot niin kattavasti Korean erilaisista tavoista ja niita on todella mukava lukea. Esimerksi juuri taannoinen kissakahvila juttu oli ihan mahtava. Hauskinta on juuri lukea eri maiden kulttuureista ja jutuista suomalaisten nakokulmasta. Onnea siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos äänestäsi (sekä kauniista kommentista) <3

   Poista
 4. Onnittelut! Löysin blogisi vasta ihan hetki sitten, mutta jäin heti koukkuun. Ainakin minun mielestäni parhaat blogit syntyykin ihan siitä aidosta ja oikeasta elämästä, ilman mitään turhia hienouksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kyllähän se niin on, että totuus (ja arki) on usein taruakin ihmeellisempää - varsinkin Koreassa :D

   Poista
 5. Onnea vielä tätäkin kautta!! :)
  Book?? Onks kirja jo Koreassa "so last season" ettei sitä enää tunneta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä tätäkin kautta :)
   Joo, mä luulen, että tuo koko tarina blogista ja kilpailusta ja kirjasta tais mennä vähän yli kollegan ymmärryksen. Ei ehkä ihan auennut toi kirjahomma... Ja tää oli siis se "kulmakunnan parhaiten englantia osaava" tyyppi :D

   Poista
 6. A book? It's an iPad made of paper. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja siis valtaisat onnittelut!

   Poista
  2. Kiitos!
   Hih, oliskin pitänyt tajuta tuo määritelmä kirjasta :D Ehkä se olisi avittanut ymmärrystä...

   Poista
 7. Mahtionnittelut Terhi, olet voittosi ansainnut, ja laitathan sitten tietoa kun kirja tulee ulos!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Jos kirja joskus ulos putkahtaa, niin taatusti kuulet siitä ;D

   Poista
 8. Oi ei, niin korealainen reaktio. Itse on ihan täpinöissään ja sitten toinen ei innostu yhtään :D Onnea vielä tosi paljon voitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Joo, oli aika korealainen reaktio tosiaan. Välillä tämä porukka menee kyllä ihan ohi oman ymmärryksen - pienistä asioista hihkutaan kuin viimeistä päivää, mutta sitten toiset jutut jää ihan paitsioon (vieläkin kauhistelen sitä teidän lahjan peräkonttiin viskaamista...). Ne on ne kulttuurierot.... ;)

   Poista
 9. Aivan mahtavaa, suuronnittelut! Omakin ääni lähti sun upealle Korea-blogille, jonka avulla pääsee sukeltamaan pintaa syvemmälle kulttuuriin, joka tuntuu välillä niin utopistiselta ja hassulta. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos äänestä!
   Korealainen kulttuuri tuntuu itsestäkin välillä niin utopistiselta, ja toisinaan se hassuus on kaukana - paitsi että yleensä jo viimeistään seuraavana päivänä naurattaa :D

   Poista
 10. Onneksi olkoon! tätä on ilo lukea!

  VastaaPoista
 11. Kiitos! Ja kiva kun olet liittynyt mukaan meininkiin :)

  VastaaPoista
 12. Kävin jo aamulla kurkkimassa, että joko tohtisi onnitella, kun näin uutisen Supersaverin sivuilla, mutta päätin sitten kuitenkin odottaa. Eli siis oikein paljon onnea! Blogisi on aito, ja aito on aina paras. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) jaa sinä olit jo aikaisin liikkeellä ;)

   Poista
 13. Hienoa, Terhi! Aika harvahan meistä bloggaajista nyt kuitenkaan taitaa olla ammattikuvaaja tai toimittaja:D. Sinulla on kivasti sinun näköinen blogi. Ja korealaisen näköinen myös:D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No juu, ei nyt ammattivalokuvaajia sentään, mutta sinunkin upeat kuvasi ovat aina niin kaunista katsottavaa! Tosin sinun blogissasi sisältö on muutenkin aina kohdallaan <3

   Mutta tämä on tosiaan tällainen korealainen. Paikallinen ystäväni nauraa vieläkin joka kerta, kun kuulee blogini nimen: jalalla....jallallallala....jallllallallallalakoreasti?

   Poista
 14. Onnea Terhi!! Voittosi olet ansainnut! :)
  -Seija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija! Kiva kun laitoit kommenttia ja terkkuja teidän poppoolle <3

   Poista
 15. Paljon onnea! Munkin ääneni meni sulle ja olen tosi iloinen puolestasi, että voitit! Olen tykännyt blogistasi alusta asti, tässä on kaikki palaset kohdallaan. Ihan varmasti blogista irtoaa ainekset kirjaan, sitä jään siis minäkin odottelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja kiitos äänestäsi!
   Sinä taidatkin olla niitä ensimmäisiä blogimaailman tuttavuuksia, jotka blogini pariin "eksyivät"; ihanaa, että olet pysytellyt mukana menossa <3

   Poista
 16. Onnea voitosta! Ehkä tärkeintä on ihmisille se että kerrot kiinnostavasti nykyisen kotimaasi ilmiöistä -harva meistä on itse käynyt Koreassa! :) On hyviä näkökulmia ja kiinnostavaa kerrontaa muutenkin!
  -hannnnn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta sekin, että aika harva suomalainen on loppupeleissä oikein tietoinen siitä, millainen maa tämä Korea oikeastaan on. Ehkäpä blogi raottaa verhoa edes hieman... :)

   Poista
 17. Onnittelut voitosta! Juuri kyseisen kilpailun kautta löysin blogiisi - ja olen suurella mielenkiinnolla käynyt kaikki vanhatkin tekstit lukemassa ja uutta oppimassa. Hämmästelen koko ajan miten paljon samankaltaisuutta löydän blogisi kautta Koreasta Kiinaan (asuimme Kiinassa kaksi vuotta), joten tämä myös herättelee välillä omia muistoja taas eloon.

  Kirjoitukset ovat mielenkiintoisia ja hyvin kirjoitettuja, välillä ihmettelen mistä oletkin tällaisia asioita voinut oppia :) Ja teksti on aikaa myöten vaan parantunut, mielestäni uudemmat tekstit ovat vielä parempia kuin vanhemmat.

  Mielenkiinnolla jatkan lukemista!

  Mervi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kirjoitustyyli on vaihtunut osin tietoisestikin siinä vaiheessa, kun lukijoiksi alkoi kerääntyä muitakin kuin oma perhe ja ystävät. Ja kaipa se harjoitus ainakin vähän parantaa ulosantiakin! :D

   Kiva että löysit blogin pariin!!

   Poista
 18. Onnittelut voitosta täältäkin! Tiukka kisa oli loppuun asti, mutta onneksi ei jäänyt kuitenkaan yhdestä äänestä kiinni, tai mua olisi saattanut harmittaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tiukka kisa- tosiaankin! Ja erinomainen vastus :D Eipä siihen nyt kovin montaa ääntä väliin jäänytkään.

   Poista
 19. Hurraa!! Onneksi aanestin (palkinnosta tietamatta), jotta saan toivottavasti lukea lisaa korealaisuuksia kirjasta! Minusta tassa blogissa on juuri sopivasti objektiivista tietoa henkilokohtaisilla anekdooteilla hoystettyna. Kissajutuista saa myos aina lisapisteita ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...