torstai 19. kesäkuuta 2014

Mitäs sitä oikein on tullut tehtyä?

No kaikenlaista sitä on jo ehditty, vaikka viikonloppu ja Korean juhannus ovat vasta alkamaisillaan. Onhan tässä esimerkiksi...

...nautittu paras aamiainen aikoihin: ruisleipää, kahvia ja Aamulehti

...ihailtu maisemia ja peniksiä asiaankuuluvassa puistossa

...syötetty vieraille toukkia (yyyh!)

...ihmetelty paikallisia toimistorakennuksia

...kuvattu Buddhaa

...salakuvattu ajummoja meikkaamassa vuorelle kiipeämistä varten (kun blogistilla siis valui hiki pitkin niskaa, poskia ja selkää, niin tädit tälläsivät itselleen huulipunaa ja silmämeikkiä täyttä häkää. Täytyyhän sitä näyttää nätiltä kiipeilyvermeissäkin?)

...otettu hieman lepotaukoa kramppaaville jaloille

...tarkasteltu maisemia

...esitelty tuplat edestä

...yritetty taas kerran tiputtaa tätä heiluvaa kiveä (kyseinen yritys on tosin kyllä aika laimea...)

...ja ihailtu, kun sadepilvet valuvat vuortenhuippujen päälle.

Ja Korean listan väliaikatilanne on seuraava: bongattuja kohteita ovat muun muassa mätsäävä pariskunta, tatuointi, tönityksi joutuminen, tupakoiva korealaisnainen, länkkärit Gangneungissa sekä ylipainoinen korealainen. Niin sanottuja varmoja nakkeja lienevät vielä Soulissa suurella todennäköisyydellä vastaan tulevat sähköinen vessanpönttö sekä lounassojut. Kisa on siis tiukka ja tasainen aivan viime metreille saakka!

Mutta nyt lähdemme nauttimaan kuninkaallista illallista hanjeonsikin merkeissä. Huomenna auton nokka suunnataan kohti Soulia, kun lisää suomalaisia liittyy riehakkaaseen juhannuksen viettoon. 

Mahtavaa juhannusta kaikille blogin lukijoille!! 

18 kommenttia:

 1. Korealainen tatuoinnilla bongattu? Tuosta pitäisi antaa mitali :D Löytyykö paljon lävistettyjä korealaisia? Tai venytyskorvakoruilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no Gangnam stationilla tuli niinkin erikoista vastaan kuin tatuointi. Ei täällä meilläpäin sentään :D
   Lävistyksiä ei löydy ollenkaan, puhumattakaan jostain venytyskoruista; sellaisia en ole nähnyt korealaisilla edes kuvissa / telkkarissa.

   Poista
 2. Penispuisto :D Voisin kuvitella millainen haloo siitä tulisi, jos Suomeen tuollaista suunniteltaisiin. Äidit olisivat huolissaan lasten kehityksen turmeltumisesta ja sitä rataa ;) Toukat olisin itsekin syöttänyt vieraille, mutta tuo teidän kiipeilypaikka näyttää u-p-e-a-l-t-a!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, korealaiset on olevinaan tosi häveliäitä, mutta sitten (erityisesti keski-iän ylittäneet naiset) käyvät puistossa hihittelemässä "pippeleille"...
   Kiipeilypaikka oli upea, vaikka olikin vähän pilvisempi keli.

   Poista
 3. Upeita nuo teidän töppöstä-toisen-eteen-maisemat!
  Ei muuta kuin hyvää mittumaaria sinne kauas (minne näkyy aamulehti tulevan paremmin kuin siirtolapuutarhalle! - käsiitämätöntä, että tänne vuodesta toiseen tulee muutama lehti ja sitten taas tökkii, ja mihähän valitan joka kerta :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Aamulehti tulee tänne kerran-kaksi vuodessa, aina vieraiden mukana tuliaisena :D Että ei yhtään sen paremmin kuin sinnekään... Mutta tunnistan ongelman Tampereen ajoilta, mua kanssa ärsytti maksaa kallista hintaa tilauksesta jos kolmasosa lehdistä jäi aina matkan varrelle :(

   Poista
  2. Täytyykin seuraavalla kerralla vinkata, että kaveri saa Koreaan lehden yhtä hyvin :D
   Ihmetelköön siellä sitten....

   Poista
 4. Mahtavaa korealaissuomalaisjuhannusta teidän porukalle! Eiköhän ne lounassojut sieltä löydy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa!! Ja jos oot maisemissa, niin liity ihmeessä joukkoon! Me ollaan iltapuolessa tänään Soulissa, niin soitellaan / viestitellään, jos haluat lähteä juhannuksen viettoon! :)

   Poista
 5. Ihania maisemakuvia!
  Reilu diili on se, että emäntä syö ruisleivät ja vieraat toukat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhahhaa :) no kyllä meidän oli pakko maistaa vähän itsekin toukkaa, noin niinkuin esimerkin vuoksi. Ja on se kyllä tosi pahaa joka kerta. En tajua, miten se voi olla lasten herkkua täällä!?

   Poista
 6. Oi sitä ihanuutta, kun saa ulkomailla ruisleipää!

  Ovatkos korealaiset sitten samanlaisia kuin intialaiset, etteivät hikoile ollenkaan? En kyllä muuten ymmärrä tuota meikkaamista...

  Mukavaa juhannusviikonloppua ja Soulin-reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja vaikka miehen mielestä ruispalat on parasta, niin mä liputan tuollaisen ihanan, kunnon reikäleivän puolesta, joka on tosi hapanta ja sitä rataa. Se oli NIIIIIN hyvää! Ja se kahvi, ja aamulehti...

   Joo, korealaisethan ei käytä deodoranttiakaan ollenkaan, ainakaan miehet. Sen vuoksi ykköstuliainen on tänne meille usein dödö, täältä sellaista ihmettä ei kaupasta löydy!

   Mukavaa Jussia sinnekin! :)

   Poista
 7. Hyvää juhannusta sinne! Ainakin paremmissa säissä sitä vietätte varmasti kuin täällä. Tänne uhkailtiin jopa 20 senttiä lunta, mutta eiköhän tuo tule vetenä taivaalta (toivottavasti!) :D Vähän harmittaa kun mies on pian tulossa Suomeen ja mustan joulun jälkeen olisin oikeasti halunnut näyttää hänelle kauniin kesäsuomen. Vielä on toivoa että heinäkuuksi lämpenee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinne myös! Täällä on ollut harmillisen sateista koko vierasviikon, pahimmilta kuuroilta ollaan vältytty, mutta olisi se aurinko edes vähän voinut paistaa...

   Onpa harmillista tuo Suomen säiden temppuilu juuri vierailuaikaan; toivotaan kuitenkin, että kesä näyttää parhaat puolensa kun miehesi tulee! Toivoa on!!! :)

   Poista
 8. Mielenkiinnolla odotan vieraiden raporttia noista eväistä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erityisen ylpeä olen naispuoleisesta vieraasta, joka 32 vuoden jälkeen suostui maistamaan sekä kalaa että simpukkaa ja oli vielä sitä mieltä, että olikin yllättäen hyvää! Hieno suoritus :) Kyllä ruuasta tykättiin enimmäkseen muutenkin. Paitsi toukista, mikä nyt ei liene mikään ihme.. :D

   Poista
  2. Pisteet erityisesti simpukasta, multa se (ja etanat, ja mustekala) saattaisi vielä jäädä maistamatta. Mutta onneksi olenkin vuoden verran nuorempi, ehtii vielä hyvin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...