sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kesäsuomi

Niinhän sitä sanotaan, että Suomen kesä on lyhyt mutta vähäluminen. Tänä kesänä se taisi pitää paikkansa, sillä vähän luntakin tuli juhannuksen tienoilla, mutta se parempi puolisko Suomen kesästä on jatkunut auringonpaisteineen edelleen. Suomessa eletään silti kalenterikesää, sillä blogistin vasta aloittaessa kesälomaansa seisoivat aamuisin tienvierustat jo täynnä pieniä koululaisia odottamassa koulutaksia ja vaatekaupassa myyjä esitteli parhaimpia talvitakkeja blogistin etsiessä alennusbikineitä. Miksi ihmeessä ei kesää voisi vielä hieman jatkaa, ainakin aurikoisten päivien yli? Blogistin suomikesä jatkuu ainakin vielä reilun viikon lämpimien päivien ja pimenevien iltojen mukana. 

Blogisti lentääääää! Huikea Tampere-päivä Team City Challengen merkeissä.Kustavi <3
Ruokavalio on simppeli. Aina, kun mieheltä kysyy, mitä syötäisiin, saa vastaukseksi "makkaraa".

Niin joo, ja muurinpohjalettuja myös.


12 kommenttia:

 1. sanoppa muuta! heti kun kääntyy elokuuksi puhutaan syksystä...ja vaatekaupat täynnä mustia vaatteita. tänään paistaa a, vaikka on jo elokuun puoliväli laitan shortist jalkaan..ähä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa on pakko aloittaa kesä heti kesäkuun eka, vaikka tulisikin lunta taivaalta ja järvet olisivat vielä jäässä. Samoin kesä pitää lopettaa heti elokuun alkuun, vaikka lämpimät kelit vielä jatkuisivatkin...

   Poista
 2. tuntuu ihan kummalta etta Suomessa on jo koulut alkaneet ja ihmiset suuntaavat ajatuksen syksyyn, taalla elokuu taitaa olla vilkkain lomakk silla kaikista paikoista saa vastaukseksi palataan asiaan ensi kuun puolivalin jalkeen. Missa ihmeen vekottimessa olet lentanyt, hui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että elokuu on vilkkain lomakuu kaikkialla paitsi Suomessa :D Mikä on toki ymmärrettävää silloin, jos elokuu on jo kylmä ja kolea, mutta nyt on kyllä heinäkuun hienot kelit jatkuneet vielä elokuun puolellekin.
   Vekotin oli ihan kaivuriin kiinnitetty köysi, jolla kisailijat lennätettiin "pituushyppyä" järveen. Kisa oli Tampere Team City Challenge -kaupunkikisailu, ja sen puitteissa tulin myös 40 metrin korkeudesta köydellä alas ja kiipesin mäkihyppymäen ylös rekan rengas niskassa.... huh! kaikkea sitä...

   Poista
 3. Ihania kuvia Suomen kesästä - juuri tuota se on mullekin; valoisia iltoja, hyvää ruokaa ja kaunista luontoa. Mullakin alkoi vasta nyt perjantaina kauan odotettu kolmen viikon loma ennen muuttoa Englantiin ja haluaisin vielä ehtiä kesästä nauttia, mutta kaikille muille se tuntuu jo olevan ohi. Täytyy varmaan itsekseen käydä pyörälenkeillä ja heittämässä talviturkki - ei vielä ole syksy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se just on harmillista, että kaikki muut on töissä / koulussa. Mutta nauti ihmeessä kesästä, vielä tarkenee uida ja pyöräillä!!

   Poista
 4. Pulla ja makkara. Siinä on Suomen parhaat puolet tiivistettynä. ;-D Ja nyt tekee mieli kumpaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle riittää pari makkaraa kesässä, mutta pullaa menee enemmänkin. Ja piirakkaa, marjoja, lettuja, jätskiä. Niin joo ja juustoja!!!

   Poista
 5. Kun multa kysyi Suomen-lomalla, että mitä syötäisiin, vastaus oli "mitä tahansa jos sen kanssa saa uusia perunoita" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun vastaus olis, että mikä tahansa, missä on jotain maitotuotetta :D mutta on ne perunatkin kyllä täällä käsittämättömän hyviä! Mä en ole koskaan ollut mikään perunaihminen, ja kotona on kuitenkin kaikki ateriat kyllästetty perunalla. Koreaan lähtiessäni vannoin, ettei ainakaan perunaa tule ikävä, mutta kuinkas ollakaan...kyllä ne vaan taas niin hyville maistui!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...