tiistai 28. lokakuuta 2014

Kiirusta...

Kiirettä pitää. Koska priorisointi on oleellista, tarkoittaa se siis sitä, että blogi päivitetään ensin ja muut hommat, kuten vaikkapa kotityöt tai kaupassa käynti, siirretään hamaan tulevaisuuteen. Ja koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin päivitän muutaman kuvan siitä, mitä on viime päivinä tullut puuhasteltua.
Eli vähän vaellusta ja vähän lampaita. Blogisti tykkää lammasfarmista ihan erityisesti, vähän niin kuin korealaiset lapsetkin...Olipa kiva taas käydä!


8 kommenttia:

 1. oijoijoi! miten ihania kuvia. minusta tärkeysjärjestys on oikea. aamu alkaa blogilla ja kahvilla täälläkin ( syy: yhteydet pelaa parhaiten aamulla) t. Sari Shanghaista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvia en ole saanutkaan koko päivänä, se epäkohta pitää korjata pikimmiten! Tai viimeistään huomenaamuna... :)

   Poista
 2. Hienot maisemakuvat! Minähän nipistän jatkuvasti aikaa itselleni kotitöiistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä voi aina nipistää. Mitä kiireisempi on, sitä sallivammaksi sitä tulee kodin ulkonäön ja siisteyden suhteen..ei se oo niin justiinsa..
   Mutta blogi sen sijaan, eihän sitä kyllä voi jättää hunningolle!!

   Poista
 3. Peukut tärkeysjärjestykselle ja oivoi, nuo kuvat... Ainesta tauluksi! Meidän on varmaan ihan pakko ihan vaan lasten takia lähteä käymään siellä joskus. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä kovasti paljon suosittelen käyntiä. Maisemat on muutenkin tuolla oikein mukavat ja lampaat sitten ihan ekstrabonusta. Samalla tsekkaa kätevästi ne tulevat talviolympialaisten maisemat ihan paikan päältä :)

   Poista
 4. Ah, mitä lampaita ja maisemia! Meillä oli lapsena lampaita mökillä, oman pässin nimi oli Ville. Palaan niihin ihaniin muistoihin usein unissani täällä Ranskassa. Sielunmaisema. P.S. Noudatan samaa priorisointijärjestystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on myös ollut lampaita aikanaan. Tosin valitettavasti ne kyllä päätyivät ruokapöytään, mutta niin taitavat lopulta päätyä nuo Koreankin päkät (ainakin siellä lammasfarmin vieressä luki isolla kyltissä, että "lampaanlihaa" )...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...