torstai 2. huhtikuuta 2015

Arkistojen kätköistä

Vaihdoin jokin aika sitten puhelinta. Vanhassa kännykässä oli tallennettuna satoja kuvia, satunnaisia räpsyjä matkan varrelta, valitettavan huonolaatuisina tosin, kuten vanhalle puhelimelle nyt sopivaa onkin. Tallensin kuvat ulkoisen kovalevyn kätköihin, mutta mieleen jäi kummittelemaan, että olihan siellä joukossa kuvia, joiden olen aikanaan kuvaushetkellä ajatellut olevan jotenkin merkityksellisiä, erikoisia tai hauskoja. Tai muuten vaan kuvauksen arvoisia. Kyseisille räpsyille ei vaan ole koskaan tullut sopivaa postausta, osuvaa aihepiiriä tai muuten julkaisukelpoista hetkeä. Oli siis syntynyt kysyntää sekalaiselle kuvapostaukselle ilman mitään punaista lankaa! Ja mitäpä näistä nyt oikeastaan voi sanoa...?

Hongdaen lammaskahvilan asukki nautti kesähelteellä viilentävästä puhaltimesta. Kissakahvilat on so last season, nyt tulee lammaskahvilat!

Välttämättömyysostos osa 1. Hello Kitty -vessanpöntönkansi.

Varsin suuri osa kuvista oli yllättäen ruokakuvia. Tässä jotain kalaherkkua. Narskui ikävästi hampaissa.

Välttämättömyysostos osa 2. Autonoviin liimattavat suojat, koska korealaiset parkkipaikat ovat niin ahtaita, että naapuriauton kylkeä tulee naarmutettua ennemmin tai myöhemmin. Ja kukapa ei haluaisi mustan mersunsa kylkeen vaaleanpunaisia vaahtomuovisiipiä?  

Sukeltajamummo. Tyypillisesti vanhemmat naiset vetävät märkäpuvun päälleen ja sukeltelevat meressä keräämässä levää, simpukoita ja merimakkaroita. 

Liukuhihna-sushi, nam. Liukuhihnaolut, supernam.

Hämmentävä valoilmiö eräänä iltana auringon laskiessa vuorten taa.

Donghaen suuri nähtävyys, Chuam beachin kynttiläkivi. Tätä on moni tullut katsomaan kauempaakin... (nimi tulee siitä, että auringon noustessa kiven takaa se näyttää ihan sytytetyltä kynttilältä)

Koska kaupungissa tonttimaa on kallista ja paikat ahtaita, ei bensa-asemallakaan tuhlata liikaa neliöitä bensamittareihin. Letkut roikkuvat katosta ja auton voit ajaa suoraan letkun alle. 

Ja kyllä, elokuvateatterissa tarjoillaan olutta. Sekä poppareita ja tietysti hunajamarinoituja mustekalan lonkeroita. Vaihtoehtoisesti voit valita myös mustekalan kropan; makuasia. 


8 kommenttia:

 1. Jään kyllä kaipaamaan näitä säännöllisiä annoksia Etelä-Korean outouksia, kun palaatte Suomeen. :D Mielenkiintoista on ollut seurata ja olenpa samalla vähän innostunut korealaisesta ruoastakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla, että (oikeasti ihan mahtava) korealainen ruoka kiinnostaa, koska mun postaukset on välillä aika horror-kamaa :) Eivätkä tietenkään kerro kuin pienen osan kokonaisuudesta!

   Poista
 2. Lampaat ovat ihania, joten kannatan lammaskahviloita! :D Kannatan myös liukuhihnaolutta, ehdottomasti. Noita bensa-asemia nähtiin just joku aika sitten _jossain_. Ei millään muistu mieleen, oliko niitä Costa Ricassa, Panamassa vai kenties Uruguayssa. Olisi pitänyt ottaa kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oli kyllä just siitä lambimainoksesta kävelleitä, föönattuja, pestyjä ja pörröisiä lampaita, enkä varmaan ois uskonut niiden edes olevan oikeita ellen ois päässyt kokeilemaan :D

   Poista
 3. Aivan mahtavia! En olisi uskonut, että sitä voi vielä oppia näin paljon uutta Etelä-Koreasta näistä sun postauksista. Aina vaan hullumpia juttuja :) Siellä on varmaan aika kivat lemut leffateattereissa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, noi pienet hullut jutut kun niin monesti unohtuu kertoa!! Nehän on just parhaita.

   Ja leffassa olutta joo, mutta ei se meno kyllä ole yhtään niin hullua kuin vois kuvitella vastaavassa tilanteessa Suomessa..

   Poista
 4. Nuo oviin laitettavat suojat olisi Turkissa ollut ihan MUST. Nyt meillä on ovissa lommot muistoina Turkin naapureista, joiden mielestä ei tarvitse varoa naapurin uuttakaan autoa parkkipaikalla. Siellä tuollaiset pienet lommot oli ihan arkista settiä, mutta kas kummaa, kun muutat Suomeen, niin johan alkaa mokomat lommot ottamaan aivoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä ne täällä on myös aika must. Ja vaikkei kauniilta näytäkään, niin kyllä sen sitten (hetkellisesti) kestää, kun tietää että saa tuoda Suomeen naarmuttoman auton!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...