lauantai 16. toukokuuta 2015

Kylä lähtee!

Onhan se hienoa, että Finnairin lennoilla on Marimekko-kuosia, Iittalaa, Fazerin sinistä ja niin edespäin. Aasialaiset kun tunnetusti alkavat lämmetä suomalaiselle designille. Mutta erityiskiitokset Finski saa tällä kertaa viihdetarjonnasta, sillä elokuva- ja sarjavalikoimassa oli jotain niinkin suomalaista ja tamperelaista, kuin ihka-aidot Kummelit! Yhteensä neljä jaksoa, joista kaksi ihan ensimmäistä aina sieltä vuodelta 1991 alkaen.Sitä vaan jäin miettimään, että kun Soul-Helsinki -lennolla noin 80% matkustajista on korealaisia ja ehkä 10% Euroopan eri maista olevia, niin miten mahtaa Kummeli-huumori upota korealaisille... Tekstityksiä ei ollut saatavilla; ei sillä, ettäkö se tekisi tämän aitotamperelaisen huumorin aasialaisille yhtään helpommin ymmärrettäväksi. Mutta blogisti sen sijaan asetteli kuulokkeet korville ja hekotteli täysin rinnoin Matti Näsälle, suklaamonnille ja "kylä lähtee"-huudoille :D Kiitos Finnair!

4 kommenttia:

 1. Mä en ymmärrä miksi Finnairia aina haukutaan. Sain Shanghain lennolla hyvää palvelua ....ja Fazerin suklaata :) Jumankauta juu nääs päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut aika vaihtelevaa palvelua Finskiltä...riippuu paljon päivästä. Yleisesti ottaen kuitnekin hyvää palvelua, ja mulle ehkä sittenkin se turvallisuuden tunne on tärkein (niin, ja kummelit...)!

   Poista
 2. Eipä ole tullut Finskillä lennettyä. Enkä taitaisi Kummelin takia vaivautuakaan lentoyhtiötä vaihtamaan. Tosin nyt on sellainen elämäntilanne, jossa saa vaikka kaikki koneet pysyä maassa, eikä siitä ole isoa vahinkoa omalle kohdalle… Tervetuloa Suomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kai Finskiä tulisi meidänkään muuten käytettyä, mutta kun sillä on just sopivasti suora lento Helsinki-Soul .-välillä. Muutenhan Finnair on yleensä aika kallis, josta syystä sitä harvemmin tulee valittua...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...