sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Opetus nro.1

Note to self: Kaliforniassa on heinäkuussa kylmä. San Franciscossa on tosi kylmä, Montereyssä blogisti ei suostunut poistumaan shortseissaan autosta, Los Alamosissa tarvitsee (ainakin aamulla ja illalla) pitkähihaisen ja LA:n Venice Beachillä tuulee viileästi. 

Kanadassa sen sijaan oli tosi lämmin. Kukapa olisi arvannut? Nevadassa sentään toivon mukaan tarkenee ihan t-paitasillaan (tai niin olen kuullut).

Kuuluisa Highway 1. Ihan hieno tie, mutta aika mutkainen...

Ranta täynnä merinorsuja: haisee pahalle, mutta näyttää ihan hauskalle. Muista siis hengittää suun kautta.

Los Alamos. Ei liikennevaloja, ei ruuhkia.

Full of Life Flatbread (siis pitsa joka ei ollut pitsa). Niin kuuluisaa, että sitä tullaan syömään kauempaakin (ja niin kuuluisaa, että myös kuuluisuudet syö sitä).


Union 1880. Hotellin omistaa Kurt Russell ja Goldie Hawn.

Hotellissa on kuvattu mm. Michael Jacksonin musiikkivideoita ja katosta roikkuvat kattokruunut ovat esiintyneet Tuulen viemää -elokuvassa. Aika symppis paikka.

Firestonen viinitila Los Olivosissa. Päivällä tarkeni t-paidassa (+34 astetta).


Onneksi hätätilanteessa punaviini lämmittää :)

Ps. pakko kertoa viikon julkkisbongaus. Siellä ei-muka-pitsaa-ravintolan pöydässä nautti illallistaan meidän lisäksi myös Kate Hudson.

6 kommenttia:

 1. Harvoin San Franciscossa heinäkuussa on viileää. Kuinkas kuumaan te Koreassa oikein totuittekaan?? :D Vai onko siellä nyt joku kylmyysaalto? Nevadassa tarkenet varmasti. Jos ei muu auta, niin nokka kohti Death Valleyta.
  Ihanaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti totuttiin liian kuumaan :D Ja kun Vancouverissa paistoi joka päivä täydeltä terältä ja lämmöt olivat 34 paikkeilla, niin pelättiin, että mitä se Kaliforniassa ollenkaan onkaan...no kylmäähän se on. 20 astetta ja alle. Nyt ollaan San Diegossa ja pakko vetää huppari päälle kun ei muuten tarkene. Siispä huomenna kohti sisämaata!

   Poista
 2. Ihan näitte Katen ? Olisin tainnut itse pyörtyä. :) Oma kokemus Kaliforniasta rajoittuu puolen tusinaan lyhyeen työmatkaan ja yhteen viikon reissuun - ja luulin tietävänä, että SFO:ssa on kylmää ja puoli tuntia sisämaahan on lämmin....tosin meillä tammikuussa oli hyvät keli !
  Hyvää reissua myös eteenpäin - iso maa niin sääkin ehtii muuttua moneen kertaan !
  Ja ai niin, oliko se Kate kuinka laiha ? Kysyy utelias minä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä oon 98% varma että se oli Kate. Ja meidän hotellin henkilökunta oli sanonut edellisenä päivänä, että Kate saattaa olla maisemissa, en mä muuten varmaan ois edes tajunnut. Mutta en kehdannut kauheesti tuijottaa. Kyllä se ihan hoikka oli, tosi kaunis, semmosella "huolettomalla tavalla", mutta ei mitenkään erityisen laiha (oli tosin istumassa pöydän takana, että vaikea sanoa...) :)

   Poista
 3. Kaikkea sitä oppii. kaliforniassa kylmä? Ja julkkiksiin törmää pizzaleivällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Kaliforniassa on kylmä, ihan tänne Meksikon rajamaille saakka. Pitäisköhän matkustaa vaan eteenpäin kohti etelää, vai mahtaako tuo sisämaahan poikkeaminen sittenkin helpottaa (ja päästään vihdoin valittamaan siitä kuumuudesta :D)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...