Kuka

Jalalla Koreasti -blogi otti ensiaskeleensa syksyllä 2012 muuttaessani mieheni kanssa Etelä-Koreaan asumaan. Kotikaupunkimme on tällä hetkellä Gangneung, joka sijaitsee Korean itärannikolla Gangwon-do:n provinssissa. 

Ennen Koreassa asumista olen ehtinyt työskennellä Suomen lisäksi Itävallan Grazissa sekä Belgian Brysselissä. Tällä hetkellä päiväni täyttyvät kielenopiskelusta, työskentelystä sekä kahden blogin kirjoittamisesta. Jalalla Koreasti -blogin lisäksi kirjoitan myös korealaiseen ruokaan keskittynyttä Pöytä Koreaksi -blogia, jonka puitteissa harjoittelen korealaisen ruoan valmistusta sekä keskityn paikalliseen ruokakulttuuriin.

Tämän blogin tarkoituksena on paitsi kertoa kuulumisistani perheelleni ja ystävilleni, myös esitellä korealaista kulttuuria erilaisten kohtaamisten ja tekemieni huomioiden kautta. Blogissa esitetyt mielipiteet ja kannanotot ovat oman pohdintani ja kokemusteni tulosta, eivät siis absoluuttisia totuuksia Etelä-Koreasta tai korealaisista. Ethän ota kirjoituksia turhan vakavasti; itse pyrin aina kirjoittamaan pieni pilke silmäkulmassa!

Ethän kopioi tekstejäni tai kuviani ilman lupaani.

Tervetuloa mukaan seuraamaan elämääni Etelä-Koreassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...